KohKood ö, Trat, Thailand

Mer än precis fastar lågpris, utmärkt kundservice och den tjänste- bokningen.

En grupp av 24 ösyd av Koh Chang designerades som det KohKood under-området i 1990. Dessa inkluderar den huvudsakliga ön av Koh Kood, 9 öar av Koh Mak, och 12 öar av Koh ringde. Det KohKood Under-området har en mycket liten population av mer mindre än 2.000. Omkring 70% av populationen är på KohKood stunder vila som är levande på Koh Mak. Nästan alla andra öar är obebodda. Fiske och jordbrukskultur är de huvudsakliga occupationsna

Belägen southeast för 80 kms av den provinsiella huvudstaden av Trat, Koh Kood är den mest bortersta ön från fastlandet. Det är också den easternmost ön av Thailand som gränsar Kampuchea. Med ett område av sq 129. kmsKoh Kood är den andra största ön av kohen Chang som den marin- nationalen parkerar och fourth störst i Thailand, efter Koh Samui. Den stöttas av nödvändig infrastruktur, som inkluderar ett sjukhus, skolor, förser med polis posterar, elektricitet (främst för state-run lättheter), bevattnar och ringer systemet. Tanka, och solar energi är, de huvudsakliga källorna av elektricitet här. Mest resorts frambringar deras egna elektricitet.

Den äldsta villagen i Koh Kood är Klong den tokiga villagen var folket är av thailändska och kambodjanska beskärningar. Dessa tidig sortdwellers hade migrated från neighboring Koh Kong sedan vänden av det 20th århundradet. Koh Kood har en bergig terrain i den centrala regionen. Omkring 70% av Koh Kood täckas av tropisk mest rainforest. Utveckling är knapp och mestadels på coastal områden. KohKood skryt av scenic skönhetar, kristaller görar klar havet, pristine badstränder, breathtaking waterfalls och en mycket ren naturmiljö.

Fartyg från pirna i Laem Ngob och den Dan Kao pir på fastlandet tar omkring 4 till 5 timmar till räckviddKoh Kood. Speedboats tar litet över en timme. Resortsna, som cater till higher priced, marknadsför inkluderar detta snubblar i deras paketerar. Det finns flera resorts, mest av dem är på västkusten. Koh Kood är little bekant till utlänningar. Mest av visitorsna är Thais som finner den en paradise. Mest resorts har, ett minimum krav numrerar på av gäster per paketerar, vanligt 10. Emellertid om du inte har din egna grupp, kan du sammanfoga andra för att möta den krävda minimien.

Västkusten fodras med en serie av pristine badstränder, det sparkling klara havet som fängslar beskådar, och en store förlägger för att fånga den storartade solnedgången. Mest av de mest väl bekant badstränderna är längs fjärderna som inkluderar tinen för Ao Pak Waeng, för Ao Klong Ta, powen för Ao Klong Yai Kee, för Ao Ta, Ao Klong Chao, Ao Klong Hin och Ao Prao. Noterade fiskelägen inkluderar förbudet tokiga Klong och Laem Hin Dan.

Ostkusten är lika härlig med att fascinera beskådar av den härliga sunrisen.
De främsta områdena inkluderar Ao Sapparos, Ao Klong Kwaen, Ao Yai Kerd, Ao Hin Yai och Ao Chak. Ao-sallad och Ao Yai är de viktiga fiskelägena här. Khaoen Paenthee är den högsta kullen och precis har för en tid sedan upptäckts som ett superb Viewpoint för de sparkling ö-prack haven.

Two of the most beautiful islands closest to the shores of Koh Kood are Koh Mai Si Lek and Koh Raet. Both are small islands of coconut trees, fine beaches, healthy corals and excellent sunset viewpoints

Koh Mak (Koh Maak)
Ligga mellan Koh Chang och Koh Kood, omkring 40 kms. från fastlandet är en grupp av 9 öar som kallas mukohen Mak. Endast 4 av dessa öar, inklusive Koh Mak, Koh Kradad, Koh Kham och Koh Rayang Nok upptas. Koh Mak, med ett område av endast 16 kvadrerar kilometer, och är 27 kms kustlinje, den tredje största ön av flottan parkerar. Den har en lägenhetterrain med överflöd av kokosnöt- och gummikolonier. De huvudsakliga dragningarna är de långa badstränderna och de klara seawatersna.

Det finns endast fåtalet hundra folk som här bor, mest av dem som är släkta. Det finns omkring 10 resorts som placeras mestadels på northwesten eller southwesten av ön. Nästan alla resortsna säljs på helpension paketerar med sight snubblar och trans. Ett gott exempel är den KohMak Cococape resorten som erbjuder 3.800 som, bahten paketerar, som inkluderar 2 boendeplus som snorkeling, snubblar på nätterna till Koh ringde, Koh Kra och KohYak vid speedboat eller Baht 2.800 med fiskebåten.

Den huvudsakliga pir till Laem Ngob är pir för Ao Nid, öst av ön. Infrastruktur begränsas, men det finns ett roadsystem som anknyter lämpligt upp ön. Ao Suan Yai, till northwesten har den längsta och mest härliga badstranden var du kan beskåda Koh Raet, Koh Phee, Koh Kham as well as den fängslande solnedgången. Badstranden fodras med lata kokosnöttrees.

 
 

If you have any suggestions or comments, Please contact us
SOCIAL PLUS SYSTEM CO.,LTD. TAT TRAVEL LICENSE No. 12/02732 Head Office : 8.00 am. - 5.00 pm. (Mon-Fri)
Address : 53-53/1 Rajdamri Road, Tambon Prapathomchedi, Amphor Mueang Nakhonpathom, Nakhonpathom 73000 Thailand.
Tel : 083 888 888888, (66 2) 555 555555 Fax : 662 333 333333 ฉ Copyright Copyright.com All rights reserved.
Koh Chang- Tourism Authority of Thailand / Visa and Master Card