Få där och flyttning omkring

Mer än precis fastar lågpris, utmärkt kundservice och den tjänste- bokningen.

För att nå den MARIN- NATIONALEN för KOHCHANG PARKERA dig behov att resa eastbound till Trat, det easternmost landskapet i golfen av Thailand som gränsar Kampuchea.This är banhoppningen-av pekar till öarna.

Mest visitors tar den Bangna-Trat routen. Emellertid kan visitors, som är redan i Pattaya, Rayong eller Koh Samet, lämpligt anknyta till Trat som väl, endera vid roaden eller vid havet.


 

FRÅN BANGKOK TILL TRAT

MED PERSONBILEN

Trat är tillgänglig vid tre huvudsakliga routes från Bangkok.
Resande tid är omkring 4 timmar. För bekvämlighet och mer väl bruk för roadyttersida går ut går ut de högstämda BANGKOKNA-CHONBURI TOLLWAY till dess final eller BANGKOK--CHONBURIMOTORWAYEN och för FÖRBUDET BUNG-KLAENG-CHANTHABURI.


ROUTE 1

BANGNA-CHONBURI-BAN BUNG-KLAENG-CHANTHABURI-TRAT

DISTANSERA: 315 KILOMETER

Denna är den mer föredragna routen med specificerar efter:

(a) Ta huvudvägen No.3 (BANGNA--TRATROAD) tills du når
den Chonburi förbikopplingen. Du kan endera ta den normala roaden eller den nya högstämda BANGKOKEN-CHONBURI TOLLWAY som är höger ovanför den.
Avgiftavgiften är Baht 55.

(b) Gå ut från den huvudsakliga roaden, head till lämnat och följ den Chonburi förbikopplingen som läser Pattaya-Rayong.

(c) Head för Rayong, tills du ser FÖRBUDET BUNG-KLAENG-CHANTHABURI och signboardsna för SMÄLL SAEN-PATTAYA.

(D) Ta routen för FÖRBUDET BUNG-KLAENG-CHANTHABURI på lämnat ditt.
Du är nu på huvudvägen no.344

(e) Vänd rätten på genomskärningen för FÖRBUDET BUNG-KLAENG och head för KLAENG, tills endast du når CHANTHABURI--RAYONGföreningspunkten. Ta den lämnade routen till CHANTHABURI men skriv in inte bogserad som är på din rätt. Denna är igen huvudvägen No.3. Går i stället framåtriktat tills du
nå föreningspunkten för SA KAEW-TRAT.

(f) Ta den högra vänden och gå hela vägen till som bogseras av Trat.

(G) Alternativt kan du head direkt till de tre pirna, utan att passera till och med bogserade Trat. Sök efter signboarden Laem Ngop på föreningspunkten för LAEM NGOB-TRAT. Märka där är en PTT-petrol posterar till ditt som lämnas för föreningspunkten. Vänden LAEM NGOB.This är rakt till huvudvägen nr. 3156 (ROAD för LAEM NGOB-SAEN TUNG). Du skar räckvidden AO THAMMACHAT som by följs, CENTRERAR PEKAR och för KROMALUANG CHUMPORN pir.

ROUTE 2

Motorwayen är ett annat alternativ. Start från den Rama IX roaden och på den Srinakarin roaden, går ut, når den har betalat den andra avgiften, som leder för att förbjuda bungen, Klaeng, Chanthaburi, och slutligen Trat. Den sammanlagda avgiftavgiften är
Baht 60.

ROUTE 3

BANGNA-CHONBURI-RAYONG-CHANTHABURI-TRAT

DISTANSERA: 385 KILOMETER

Denna är den annan routen genom att använda den samma huvudvägen no.3 men takes longer som dig behov att passera till och med landskapet av Chonburi.

 

VID AIR-CONDITIONED BUSSA

1) Ekamaien bussar terminalen är den huvudsakliga terminalen för de östliga landskapen. Den lokaliseras på Ekamaien delar upp av den Sukhumvit roaden som är också lätt tillgänglig vid BTSEN Skytrain. Air-conditioned och vanliga bussar avreser nästan varje timme som visat i timetablen här. Snubbla är omkring 5 timmar.

2) Det nordligt bussar terminalen (nya Morchid) är den annan routen. Den lokaliseras på nya Morchid av Kampaeng Petch Road.Air-conditioned bussar avreser som visat i timetablen. Snubbla är också omkring 5 timmar.

Laem Ngob på 11:00 A.m. dagligen. Den enkelriktade biljettprisen är 500 Baht/personen beroende av krydda.

FLYTTNING RUNT OM TRAT

Huvudsakligt trans. i Trat är vid Songthaew som hjälpmedel två ror formligen. Songthaews är varubilen åker lastbil ändrat för offentligt trans. I grunden har de två ror av placerar baktill av åka lastbil var passengers sitter vänder mot - - vänder mot. De kan hysa upp till 8, eller 10 befolkar beroende, naturligtvis, på storleksanpassa av passengersna.

FRÅN TRAT TILL PIR

DET FINNS 3 PIR SOM SERVAR KOHCHANG. Alla dem lokaliseras i Amphuren (område) av Laem Ngob.To går till take en för dessa pir av Songthaewsen i Trat. De kan lätt finnas runt om det kommunalt marknadsför från som tidig sort som 6.00 am. Biljettprisen är Baht omkring 20 per person. Medel-bärande färjor och taxar, eller chartrade fartyg är klara att ta dig till Koh Chang.

THA LAEM NGOB (PIR FÖR LAEM NGOB) - OCKSÅ KALLAD PIR FÖR KROMALUANG CHUMPORN

Denna är den huvudsakliga pir på Laem Ngob. Färjor från denna pir landar på Tha Dan Kao (menande gammala postar pir). Färjorna avreser varje timme under högsäsongen (November till April) och startas långa helger från kassalådan 5.00 pm för 7.30 am. Frekvensen är mindre under andra tider av året beroende av folkmassan och rida ut. Emellertid kan du förvänta en färja för att avresa åtminstone varje 2 timmar. Resande tid är omkring 30 till 45 minuter, och kosta är 60 som bahten för varje retur etiketterar och Baht 150 per medlet som är inklusive av chauffören. Andra passengers i det samma medlet laddas Baht 60 per person. Den är värt notera som alla färjabiljettprisar bör vara den samma nr.materien, som pir dig går till, en legat av öppen konkurrens! På ankomst på Koh Chang skar du fynd någon Songthaews som är klar att ta dig till någonstans i Koh Chang. Biljettprisen spänner från Baht 40.60 till 80 per person beroende av distansera. Detta applicerar till andra pir som väl.

Som den huvudsakliga pir har Laem Ngob en god tillförsel av fartyg till olik begåvning av Koh Chang och annan Koh Wai för öar speciellt, Koh Mak och Koh Kham. Taxa fartygpermissioner för Tha Dan Kao varje timme under högsäsongen från November till April, och 5 tider om dagen under lowen kryddar. Det finns taxar fartyg som lämnar för Tha Dan nya Mai (posta pir) och Tha än Mayom som väl men med mindre frekvens. Chartrade fartyg är också tillgängliga.


 
 

If you have any suggestions or comments, Please contact us
SOCIAL PLUS SYSTEM CO.,LTD. TAT TRAVEL LICENSE No. 12/02732 Head Office : 8.00 am. - 5.00 pm. (Mon-Fri)
Address : 53-53/1 Rajdamri Road, Tambon Prapathomchedi, Amphor Mueang Nakhonpathom, Nakhonpathom 73000 Thailand.
Tel : 083 888 888888, (66 2) 555 555555 Fax : 662 333 333333 ฉ Copyright Copyright.com All rights reserved.
Koh Chang- Tourism Authority of Thailand / Visa and Master Card