Geografi av KohChang den marin- nationalen parkerar

Mer än precis fastar lågpris, utmärkt kundservice och den tjänste- bokningen.

Det östliga thailändska landskapet av Trat placeras 315 kilometer från Bangkok. Uppta ett område av 2.819 kvadrera kilometer eller 1.761.875 rai som det bestås av av 5 områden, namely Muang, Khao Saming, Laem Ngob, Klong Yai, Bo Rai och 2 under-områden; Koh Kood och Koh Chang.


 

Trat gränsar landskapet av Chanthaburi på det västra och Cambodja på norden och öst. Till syd är golfen av Thailand. Öst avskiljs från Cambodja av den Buntud bergskedjan. Den Weru riveren avskiljer det västra av Trat från Chanthaburi.

Klimat

Rida ut i och runt om Trat och Koh Chang är mycket bekväm med varm temperatur mest av tiden. Regionen påverkas av de northeastern, och southwestern lindar som begränsar ibland havstransporter till en grupp av öar. Från May till Oktober blåser southwestmonsoonen. Under denna period kan västkusten äga rum blöter och stormigt. Således tillfälligt osäkert för färjor och mindre fartyg. Emellertid kan visitors stilla besöker öarna via de normalt populärare routesna, mest av som är till nordost av Koh Chang, på något sätt.

Några av ösyd av Koh Chang kan vara unreachable på några dagar under denna tid. Sökanden rådgivningen av erfor locals, innan embarking på en utfärd till dessa mindre öar. Från November till tidig sort May är rida ut mycket kassaskåpet, därför att det finns mindre regnar, och starkt lindar.

Landskapet av Trat, varar värd av den KohChang skärgården, lokaliseras inom golfen av Thailand som har ett tropiskt klimat. Den årliga genomsnittliga temperaturen är 27.3 C med en genomsnittlig kick av 31.3 C, och en genomsnittlow av miden-November för 23.2 C. till Februari är kyla som är torr krydda, när temperaturen är på dess lägst, speciellt i Januari, då den i medeltal uppgå till på mars för 21 C. till May är hoat, och humid krydda.

Den varmmaste monthen, som med mest begåvning av Thailand är April, när temperaturen slår, kan en genomsnittlig kick av 32.9 C men nå som kick som 38 C som antecknat för. In mot avsluta av den May kassalådan är Oktober blöta kryddar, när du kan förvänta att mer regnar även om inte hela tiden.

De mest väl kryddar för att semestra i Koh Chang äger rum från November till May främst på grund av mycket mer sunshine. Andra perioder av året tilldrar visitors till kohen Chang som den marin- nationalen parkerar som väl, även om de är medvetna av möjlighet regnar och storms ibland.


 
 

If you have any suggestions or comments, Please contact us
SOCIAL PLUS SYSTEM CO.,LTD. TAT TRAVEL LICENSE No. 12/02732 Head Office : 8.00 am. - 5.00 pm. (Mon-Fri)
Address : 53-53/1 Rajdamri Road, Tambon Prapathomchedi, Amphor Mueang Nakhonpathom, Nakhonpathom 73000 Thailand.
Tel : 083 888 888888, (66 2) 555 555555 Fax : 662 333 333333 ฉ Copyright Copyright.com All rights reserved.
Koh Chang- Tourism Authority of Thailand / Visa and Master Card